Sitemap

VEIDEC Sponsorships 2018

We willen pioniers blijven in hetgeen we doen. Daarom is VEIDEC een toegewijde sponsor voor sterke teams en persoonlijkheden binnen de motorsport en dit al meer dan 20 jaar. Door deze toewijding is het mogelijk om onze producten in de meest extreme omstandigheden te testen.

RX2 International Series

VEIDEC is seriesponsor en Technische partner van de RX2 International Series, Het FIA World Rarrycross kampioenschap. RX2 heeft zeven manches verpreid over drie continenten in 2017.Onze partnership met RX2 laat de wereld  VEIDECs passion for performance zien.

VEIDEC Racing Team – Pro Stock MC

Pro Stock MC rijders gebruiken zwaar opgedreven motors die accelereren van 0 tot 100 km/uur in ongeveer 1 second. Het duurt ongeveer zeven seconden om de finish te bereiken die zo’n 402,33 meter verder ligt. Onze rijder Karl Lyrén is een veel belovend Zweeds talent die het Nordic Championship won zowel in 2014 als in 2016.

VEIDEC Racing Aerobatic Team

In aerobatics voeren de piloten maneuvers uit die hen blootstellen aan extreme G-krachten. De routine wordt uitgevoerd in een 3 dimensionele “box” van 1000 aan elke zijde. De vliegtuigen gaan omhoog met een snelheid van 300 km/h, hetgeen wil zeggen dat ze van de enen kant van de box naar de andere kant vliegen in 10 seconden. Mats Andersson is een van Zwedens beste aerobatic piloten en neemt deel in de hoogste divisie.

Scandinavian Touring Car Championship

STCC is de Scandinavische leidinggevende race serie, gebaseerd in Zweden, maar in 2017 zal e rook een manche in Finland gehouden worden. VEIDEC is partner van STCC, een kampioenschap die de grootste namen en beste teams aantrekt. In STCC gaat het hem over Thrills, skills en success.

Livslopp

Livslopp (Levensloop) is gebaseerd op een simpel idee. Dat je kan meehelpen aan de strijd tegen kanker door een activiteit te organiseren of deel te nemen waar de deelnemers 1 Zweedse kroon geven voor elke minuut aan de Zweeds kanker Foundation.

VEIDEC werkt reeds enkele jaren mee met Jorgens Livslopp, een wielerwedstrijd tussen Salen en Mora, welke was de allereerste Livslopp. In 2017 gaat VEIDEC een stap verder in deze samenwerking. Op 10 Juni organiseert VEIDEC een Livslopp over gans Zweden. We dagen onze klanten, vrienden en iedereen uit om deel te nemen aan deze activiteiten en vragen hen om 1 Zweedse kroon te storten per minuut aan het Zweedse Kanker Fonds.

Learn more on Livslopp’s webpage (in Swedish).

Follow Livslopp on Facebook (in Swedish).