Sitemap

Het verhaal van VEIDEC is het verhaal van twee ondernemers, Rickard Pålsson en Hans Pettersson,  over hun visie, hun passie en hun wil om te veranderen.

“Wanneer u een van onze producten gebruikt, help u de wereld een klein beetje beter te maken. Dat is wat we in gedachten hadden toen we VEIDEC in 1993 oprichtten. Producten ontwikkelen die uw werk gemakkelijker en veiliger maken en die u helpen de wereld groener te maken.”

Onze producten waren al groen, lang voordat “groen" in de mode kwam in de wereld van chemische producten. We hebben een lange weg afgelegd voordat onze groene producten in de industrie werden geaccepteerd. Autosport was daarbij van meet af aan een integraal onderdeel van onze strategie om nieuwe wegen te banen en de Green World productlijn van VEIDEC op te starten.

VEIDEC is sinds 1993 betrokken bij de autosport in vrijwel iedere denkbare rol: als team, als sponsor en als eigenaar van een kampioenschap. Daarbij zijn we steeds een drijvende kracht geweest om de autosport te veranderen en groener te maken. Als eigenaar van het Scandinavian Touring Car Championship was VEIDEC bijvoorbeeld een pionier wat betreft het gebruik van ethanol en biogas als brandstof voor de deelnemers.

Autosport is in wezen een high-tech test omgeving waarin alleen het beste goed genoeg is - de prestaties van VEIDEC vormen het bewijs van ons kunnen. In een omgeving onder hoogspanning, waarbij efficiency van essentieel belang is, hebben we, terwijl we onze producten testten en ontwikkelden, maar liefst tien Europese kampioenschappen gewonnen. Ook hebben we een aantal Europese records op onze naam staan in diverse types autosport.

Wanneer u onze producten gebruikt, bent u ervan verzekerd dat u de meest efficiënte producten gebruikt die in de markt beschikbaar zijn. De producten helpen u ook een verandering tot stand te brengen: wanneer u een spuitbus van VEIDEC koopt, krijgt u meer hoogwaardige inhoud en een absoluut minimum aan drijfgassen en oplosmiddelen. Als extra groene bonus zijn er kortere transportafstanden, minder verpakkingsmateriaal en minder afval van spuitbussen. Dit betekent minder energieverspilling, aangezien er minder materiaal geproduceerd hoeft te worden. Dit leidt tot lagere totale verbruikskosten voor u en voor het milieu.

Het verhaal van VEIDEC: een verhaal van passie, een verhaal waarin we u graag meenemen. Samen kunnen we iets veranderen voor een betere toekomst.

– Oprichters Rickard Pålsson en Hans Pettersson.