Sitemap

Milieu en Kwaliteit

Binnen onze gehele organisatie werken wij volgens vastgestelde kwaliteits- en milieuprocedures. Wij hebben de ambitie en drijfkracht om een voorbeeld te zijn voor anderen en zijn continu bezig onze processen te verbeteren om zo de invloed op het milieu te verlagen.

Hoogste kwaliteit met een minimale invloed op het milieu. Wij hebben een compromisloze benadering binnen onze bedrijfsvoering en streven er naar om de beste te zijn in alle omstandigheden. Daarom gebruiken wij uitsluitend de beste componenten in onze producten om zo een hoogwaardig kwaliteitsproduct met een minimale invloed op het milieu te realiseren.

Erkende certificeringen
Voor ons is kwaliteit een kritische factor, zowel voor de productkwaliteit zelf als voor indirecte factoren die beschikbaar zijn en ervaren worden in de gehele waardeketen. Daarom richten wij ons er op dit vast te leggen middels onze diverse certificeringen. Specifiek wil dit zeggen dat VEIDEC AB (Zweden) in  2002 ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd zijn en dat veel van de producten individueel gecertificeerd zijn volgens de NSF standaard.

NSF is een onafhankelijke organisatie voor productregistratie voor non food bestanddelen in de voedingsindustrie.

Lijst van alle goedgekeurde VEIDEC producten.

Voortdurend verbeteren
Wij hebben de ambitie onszelf als rolmodel binnen de industrie neer te zetten en continu bezig te zijn ons bedrijfsmodel in alle aspecten te verbeteren. Daarom werken we permanent met een serie initiatieven zoals:

Het in een vroeg stadium accepteren en overtreffen van de geldende wetten en reglementen.

Gebruik van de modernste technieken bij onze ontwikkeling.

De ontwikkeling van zeer effectieve producten die door een optimale mix van ingrediënten toegevoegde waarde leveren aan onze klanten en tegelijkertijd de invloed op het milieu verminderen.

Het leveren van duidelijke handleidingen voor gebruik en veiligheid van ons personeel en onze klanten.

Het permanent richten op het verbeteren van interne processen.

Er voor zorgen dat alle medewerkers zich bewust zijn van de mogelijke inpakt van van het dagelijkse werk op het milieu.