Sitemap

De groene mijlpalen van VEIDEC

Het welzijn van de mens en het milieu zijn essentieel voor ons. Deze mindset is steeds een richtlijn voor onze onderneming geweest. Onze reis samen met onze klanten is nog maar pas begonnen.

1993
VEIDEC is opgericht vanuit een visie uit een green world workshop. Met high tech producten welke goed zijn voor zowel mens als milieu.

1996
We lanceren het Green World concept met producten met een minimum aan CLP pictogrammen. Met het doorgeven van kennis die de effectiviteit verhogen en de consumptie van voor onze klanten verminderen.

1997
VEIDEC is een van de eerste bedrijven in Zweden die Safety Data Sheets met 16 secties invoert.

1998
We gaan een partnership aan met verschillende topteams in de motorsport, vastbesloten om onze groene producten te testen en ontwikkelen onder de zwaarst mogelijke omstandigheden.

2001
Denemarken is de eerste internationale markt voor de VEIDEC producten. Sinds 2001 treden we gemiddeld 1 nieuw land per jaar binnen.

2002
VEIDEC AB (Zweden) is ISO 9001 Quality management Standard en ISO 14001 Milieu management standard gecertificeerd.

2003
Verbeteren en vereenvoudigen zijn twee VEIDEC hoekstenen. Om die reden introduceren we een systeem voor continue verbetering en kwaliteits review in elk deel van onze business.

2009
We starten een project om een groot deel van onze producten NSF te laten certificeren. NSF is een internationale standaard voor gezondheid en Veiligheid.

2016
Meer dan de helft van onze omzet komt uit green world producten. Onze doel is 100 procent. In 2016 kiezen we ook voor Hybride technologie voor onze car fleet in Zweden

2017
VEIDEC is nu vertegenwoordigd in 17 landen.